keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Miuku mauku

Moi en oo kirjoitellut nyt vähään aikaan kun en oo ehtiny tai jaksanu mut nyt mä oon taas mukana kuvioissa

1.Jay-pea on täälä kiva nähdä hänet pitkästä aikaa sääliksi käy sitä Sarojia joutui päivät pitkät poimimaan teetä pellolta mutta sitten asiaan tuli muutos sillä hänen vanhenpansa liittyivät reilun kaupan systeemin joten nyt heillä on varaa hankkia puhdasta vettä,lääkkeitä,vaatteita ja heillä on mahdollisuus myös koulutukseen.
Ai niin melkin unohdin Jay-pea toi ison säkillisen teetä mutta ei ihan mitä tahansa teetä vain reilun kaupan teetä. Viikon loppuna on bollywood juhlat che brunossa muistakaa tulla mukaan.

Tassuittain:kirsikka105
Älkää välittäkö oudosta otsikosta en keksinyt muutakaan ;)

2 kommenttia:

  1. Mooooooooi Kirsikka! Mä aattelin kommentoida sun blogiin ihan huvinsuoks vaan. ☺ ;) Mää en ainaskaan välittänyt sun "Miuku mauku" otsikostas. Säähän tykäät kissoista niin se sopii hyvin. ;) Ne Bollywood juhlat oli oikeestaan juhlasalissa linnassa mutta helpostihan sitä luulee että ne on ravintolassa kun Bruno sen siellä kertokin... No ei sitten muuta paisi että olis kiva jos lisäisit tänne vähän jotain... ;)

    Tassuttain, ystäväsi Inkkuli.

    VastaaPoista
  2. Moi taaas Kirsikka105!! Voisitko tulla lukemaan mun blogia? Jos et löydä sitä muuten niin osoite on inkkulinpanfublogi.blogspot.com

    Tassuttain, Inkkuli

    VastaaPoista